Waar we goed in zijn

Hoe het begon

Wij zijn dol op Lindt chocolade, hebben al heel veel van deze heerlijke chocolade kado gegeven en weten als geen ander hoe Lindt chocolade keer op keer mensen blij maakt.

Marketing is ons vak en we zijn dan ook dol gelukkig dat deze twee werelden bij elkaar zijn gekomen. Ons team bestaat naast marketing specialisten uit print experts en grafische wonderdoeners met gezamelijke liefde voor Lindt Chocolade en (Ka)doosjes.
We hebben de kans gegrepen om andere Lindt chocolade liefhebbers van gepersonaliseerde doosjes te kunnen voorzien. Vanaf 1 maart 2020 bieden wij een selectie van producten aan en zullen dit maandelijks uitbreiden met nieuwe producten en (ka)doosjes.


Waar we goed in zijn

Wij hebben oprechte interesse in anderen en bouwen aan waardevolle en langdurige relaties. Het toevoegen van een persoonlijke tekst voor de ontvanger van het kado zorgt voor sympathie en maakt de relatie met de klant of medewerker sterker. We denken graag mee in het kiezen van de juiste bewoording zodat dit past bij jullie bedrijfscommunicatie.


Ons innovatief print- en snijsysteem kan al vanaf 1 stuk gepersonaliseerd printen. En afhankelijk van jullie budget en doelgroep passen we de hoeveelheid of smaak eenvoudig aan.

Creative marketing & communicatie oplossingen in de vorm van een Chocolade Kado. Daar zijn we goed in!

Heb je een vraag?
Maggie helpt je graag!
Stuur een mail naar: maggie@chocoladekado.nl