Sinterklaas Kado's

Een heerlijk avondje of een heerlijk middagje, met de ambachtelijke Sinterklaas lekkernijen van Arthur Tuytel zit je altijd goed! Van chocoladeletters tot gevulde speculaas en pepernoten.

Chocoladeletters om je vingers bij af te likken!

Deze ambachtelijk gemaakte chocoladeletters zijn verkrijgbaar in melk, puur en wit. Op de chocoladeletters kan een logo worden geplaatst. Ook de verpakking kan worden aangepast aan de huisstijl of gelegenheid.

De kleine letters passen perfect in een brievenbus doosje en per stuk verzenden met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger is ook geen probleem. Wie ga jij verrassen met een chocoladeletter?

Een grote of een kleine verrassing

We hebben al een aantal heerlijke Sinterklaas pakketten samengesteld maar je kunt ook helemaal zelf aan de slag. Wat dacht je van vers gebakken pepernoten en een amandelstaaf. Maak je Sinterklaas verrassing af met marsepein en een heerlijke chocolade letter. Tasje erom? Of liever in een luxe kadoverpakking. Wat je ook kiest, het wordt smullen!

Luxe Sinterklaaspakket waar je "U" tegen zegt!

Deze luxe geschenkdoos kan helemaal worden gevuld met ambachtelijke lekkernijen geselecteerd door Arthur Tuytel. Met passie en vakmanschap heeft hij de juiste smaken op elkaar weten af te stemmen. Naast het assortiment Sinterklaas lekkernijen zoals een grote chocoladeletter, marsepein, pepernoten en gevulde speculaas kan er ook nog thee of chocolademelk worden toegevoegd. Dan is de ontvanger zeker even zoet!