Lindt Chocolade


PREMIUM CHOCOLADE SINDS 1845

Lindt & Spr√ľngli wordt erkend als marktleider voor chocolade van topkwaliteit en biedt een grote selectie producten in meer dan 100 landen over de hele wereld. Het maken van fijne chocolade is een kunst die grote vaardigheid, toewijding en passie vereist, en de meester-chocolatiers van Lindt zijn meesters in dit vak.


Ook in Nederland is het ruime assortiment van Lindt verkrijgbaar in verschillende winkels en online.
Verras jezelf of een ander met Lindt chocoladegeschenken!

Lindor chocolade bollen, onweerstaanbaar lekker
en het perfecte geschenk voor elke gelegenheid.

Waarom is Lindt chocolade zo speciaal?


Voor al bijna 150 jaar zijn chocoladefabrikanten van over de hele wereld op zoek naar het geheim van het Lindt familie recept. Tot nu toe is nog niemand erin geslaagd om de exacte waarheid te achterhalen. De zachtsmeltende chocolade van Lindt is een symbool voor de wereldwijd bekende Zwitserse chocolade en voor de innovatieve en inventieve geest van de succesvolle ondernemers uit dit kleine Europese land.

Lindt Chocolade assortiment

Chocolade Kado biedt een selectie uit het zeer ruime chocolade assortiment van Lindt aan. Op aanvraag kunnen wij alle producten uit het assortiment van Lindt leveren als relatiegeschenk.


Kijk op www.lindtchocolaterie.nl voor het volledige assortiment of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via info@chocoladekado.nl

Copyright © Chocolade Kado 2020

This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept