over ons

Wij zijn dol op chocolade, hebben al heel veel van heerlijke chocolade kado gegeven en weten als geen ander hoe chocolade keer op keer mensen blij maakt.

Wij hebben oprechte interesse in anderen en bouwen aan waardevolle en langdurige relaties. Het toevoegen van een persoonlijke tekst voor de ontvanger van het kado zorgt voor sympathie en maakt de relatie met de klant of medewerker sterker. We denken graag mee in het kiezen van de juiste bewoording zodat dit past bij jullie bedrijfscommunicatie.

Alle producten worden ambachtelijk gemaakt en met de hand ingepakt. Afhankelijk van jullie wensen, budget en doelgroep passen we de hoeveelheid of smaak chocolade eenvoudig aan.

Creative marketing & communicatie oplossingen in de vorm van een Chocolade Kado. Een passend kado samenstellen dat helpt bouwen aan langdurige relaties met klanten en medewerkers. Daar zijn we goed in!

Chocolade Kado maakt geven persoonlijk
Onze website toont de meest gekozen producten, maar er is nog veel meer mogelijk! Wij denken graag met je mee om een passend kado samen te stellen. Zo kun je naast de chocolade en thee ook nog een ander product of bijvoorbeeld een (bedrijfs) brochure toevoegen.

Maggie helpt je graag
Stuur een bericht naar maggie@chocoladekado.nl