Kerstpakketten

Smaakvolle producten die de feestdagen een gouden randje geven. Kies uit het assortiment kerstpakketten of laat een pakket op maat maken.

Kerstpakket: Pure Ambacht

Door Arthur Tuytel geselecteerde ambachtelijke seizoensproducten. Naast de overheerlijke chocolade zijn ook marmelade en een fles champagne toegevoegd. Verpakt in een luxe geschenkdoos en afgewerkt met een satijnen lint. Wie verras jij met dit luxe pakket vol ambachtelijke lekkernijen?

Kerstpakket zelf samenstellen.

De voorpret van het samenstellen van een kerstgeschenk is bijna net zo leuk als het geven zelf. Onze klanten kiezen vaak voor gepersonaliseerde pakketten waarbij we een persoonlijk bericht voor de ontvanger toevoegen. Ook kun je kiezen voor het toevoegen van een non-food item dat past bij de ontvanger. Denk hierbij aan bonbons met een theeselectie voor de theedrinkers en pure chocolade met een koffieselectie voor de koffiedrinkers. 

Voor het samenstellen van een kerstpakket volgen we 4 stappen: Afhankelijk van de wensen en het budget selecteren we de producten. Vervolgens adviseren wij een verpakking waarin de producten goed tot hun recht komen. Zodra we jullie tevreden hebben gestemd met het product en de offerte gaan we inpakken. En dan komt het aller leukste gedeelte: Het verrassen van de ontvangers! Wie verras jij met een chocolade kerstpakket?