Wij denken mee!
Heb je moeite met kiezen wat echt past bij jouw bedrijf? Onze website toont de meest gekozen producten, maar er is nog veel meer mogelijk! De medewerkers van Chocolade Kado denken graag met je mee om een kado passend bij jouw bedrijf samen te stellen. Wil je naast de chocolade ook nog een kaart of brochure toevoegen? Geen probleem!

Doormiddel van een belafspraak kun je jouw wens met ons delen en stellen wij een productvoorstel en offerte op. Zo kan jouw wens uiteindelijk werkelijkheid worden!
We kijken uit naar je aanvraag!

 
 
 
 
 

CONTACT GEGEVENS

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00 


FAQ's


Om de informatie op onze website zo overzichtelijk mogelijk te houden hebben we gekozen voor het gebruik van korte teksten. Nog niet alles duidelijk? Kijk hieronder bij de veel gestelde vragen en als jouw vraag er niet bij staat; stuur ons een email en we helpen je graag verder.


Q. Kan ik een sample aanvragen?


Bij elke bestelling ontvang je een digitale drukproef voor akkoord en sturen wij hiervan een sample op.. Wil je graag een geprinte sample ontvangen voordat je de bestelling hebt geplaast? Geen probleem, je kunt een sample bestellen via ons sample bestel formulier. Wij brengen alleen het bestelde aantal en verzendkosten in rekening. 


Q. Kan ik ook andere chocolade bestellen?


Wij leveren chocolade uit het hele Lindt assortiment en kunnen op aanvraag een bijpassende verpakking maken. 


Q. Wat is de minimale bestel hoeveelheid?


Wij leveren de producten vanaf een hoeveelheid van 25 stuks. Wel kun je deze 25 stuks allemaal personaliseren. 

Copyright © Chocolade Kado 2020

This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept