Arthur Tuytel

Chocolatier Arthur Tuytel, Ambacht en Innovatie
Ambachtelijk bereide chocolade- en patisserieproducten met de hand gemaakt in het Chocolade Atelier in Alblasserdam.

Het door Arthur samengestelde assortiment is creatief en origineel. Gespecialiseerd in het maken van orginele chocoladeproducten ontwerpt hij elk seizoen de meest uiteenlopende chocoladekunst. Zijn producten zijn gemaakt om indruk te maken en vanzelfsprekend onweerstaanbaar lekker.

Arthur Tuytel heeft meerdere prijzen gewonnen zoals:
– Dutch Pastry Award in 2001
– Grand Prix Mandarine Napoléon Nationale in 2001

In 2005 wist Arthur samen met zijn teamgenoten Jeroen Goossens en Ivo Wolters de zilveren medaille op de prestigieuze wedstrijd ‘Coupe du Monde de la Patisserie’ te bemachtigen.

Arthur was van lid van het Nederlands Patisserie Team van 2001 t/m 2011

Kwaliteit zonder compromis
“Voor de smaak van mijn producten sluit ik geen compromissen. Ik werk alleen met de beste ingrediënten: de beste chocolade, vruchtenpurees, echte vanille en vers fruit. Dit gecombineerd met een flinke dosis vakmanschap geeft een prachtig resultaat. De ambachtelijk bereide producten zijn qua smaak perfect in balans. Zo creëer ik verrassende contrasten voor de donkere bitters en zoete tonen.”

Alle chocolade dromen kunnen worden gemaakt in het chocolade atelier
In het atelier van Arthur Tuytel kunnen de meest uiteenlopende en gepersonaliseerde chocolade producten worden gemaakt. Dit geeft ook de mogelijkheid om de chocolade tot in detail op de wensen af te stemmen. Veel klanten kiezen voor een royale plak ambachtelijke chocolade met hun eigen logo erop. Zelfs de maat van de chocoladeplak kent geen grenzen.

Wil je meer weten? We sturen je graag onze informatiebrochure toe!